Flytta in

Tillträde

Du har rätt att tillträda bostaden på den utsatta inflyttningsdagen kl. 12.00. Skulle inflyttningsdagen inträffa på en lördag, söndag eller annan allmän helgdag sker inflyttningen nästkommande vardag kl. 12.00. 

Hämta nycklar

Du kontaktar vårt kontor för att komma överens om en tid för uthämtning och kvittens av nycklar till lägenheten. 

Städning

Den tidigare hyresgästen ansvarar för att lägenheten är i städat skick när du flyttar in. Vid slutbesiktning säkerställer vi att lägenheten är ordentligt städad innan den överlämnas. 

Kontakta vår fastighetsskötare

Våra fastighetsskötare arbetar dagligen med felhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel av våra fastigheter. Kontakta oss på telefon 0325-122 88.

Teckna hemförsäkring

För att bo hos oss måste du ha en hemförsäkring. Hemförsäkring är en bra investering om något skulle hända, som till exempel brand- eller vattenskador. Har du ingen försäkring kan du bli skyldig att betala ersätta för de kostnader som uppstått i din lägenhet. 

Teckna elavtal

Hyresgästen ansvarar själv för att teckna elavtal med Vattenfall. Det görs enklast på www.vattenfall.se eller telefon 020-82 00 00. Vattenfall vill ha information senast 10 arbetsdagar före in/utflytt. Du behöver även också avsluta ditt gamla abonnemang på den förra adressen. 

Flytt av telefon och internet

Glöm inte att du även behöver begära flyttning av telefon, bredband och eventuell tidningsprenumeration.

Anmäl ny adress

För att din postgång ska fungera är det viktigt att du gör en flyttanmälan i god tid (minst fem arbetsdagar) före flytten. Se www.adressandring.se för mer information.